ЈАКНА СГ СИМПЛИ САВАГЕ ТЕРМО

Шифра: 7560     Алтернативна шифра: 7560
  • 5 190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Simply Savage Thermo Jacket

Nice, new quilt design

• Nylon/polyester melange taffeta shell fabric
• 220gsm down like filling for extra warmth
• Zipped chest pocket
• Two zipped front pockets
• Elasticated cuff & hem

Препорачуваме