ЈАКНА СГ САЛТ ПАК-ЛИТЕ

Шифра: 7295
  • 7 900 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SAVAGE SALT PACK-LITE

Ultra light-weight, packable jacket in dark grey melange

Препорачуваме