ЧАША ТЕРМОС ПЛ

ЧАША ТЕРМОС ПЛ

Шифра: 4643
  • 450 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


THERMO MUG

• Twin skin construction
• Incredible insulation, keeps your tea or coffee warm
• Airtight cover.


Препорачуваме