ЧАДОР Р.Т ЗЕЛЕН

ЧАДОР Р.Т ЗЕЛЕН

Шифра: 3874     Алтернативна шифра: 3874
  • 2 450 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


UMBRELLA

• Pole easily fits into bank sticks so as to be attached to the ground
• Polyester tube bag cover
• Lightweight
• Color: Green

Diametar: 2.5m


Препорачуваме