ФОКС КОНЕЦ ИЛУЗИОН СОФТ

ФОКС КОНЕЦ ИЛУЗИОН СОФТ

Шифра: 8317
  • 690 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


EDGES™ ILLUSION® SOFT

PRODUCT OVERVIEW

Available in trans khaki 12lb/0.30mm & 16lb/0.35mm on 50m spools

Препорачуваме