ТРСКА СГ КАСТОМ КОАСТАЛ

Шифра: 5658
  • 9 950 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 0 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CUSTOM COASTAL

• CCS SiN Shooting guides
• CCS SiN Triple legged shooting guide
• Toray Carbon
• Alien tournement R/S
• Split AAAA Cork handles
• Ready to Fish Deluxe rod bag


Препорачуваме