ТОРБА Р.Т ЕВА О.Т.Т. M

ТОРБА Р.Т ЕВА О.Т.Т. M

Шифра: 9005
  • 790 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


O.T.T. EVA ACCESORIE BAG M 21.5X29X6CM

DESCRIPTION

O.T.T. EVA ACCESORIE BAG M
• EVA Base with clear PVC lid
• Oversized non-corrosive nylon zipper


Препорачуваме