НОЖИЦИ ПЛ ЗА ПЛЕТЕНИЦА

НОЖИЦИ ПЛ ЗА ПЛЕТЕНИЦА

Шифра: 3268
  • 750 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


PRO BRAID SCISSORS

• Very precise braid scissors
• Fine tunes your rigs
• Perfect for all mono and braided material


Препорачуваме