КРИМПОВИ СГ 1.0ММ 100КОМ

КРИМПОВИ СГ 1.0ММ 100КОМ

Шифра: 7587
  • 180 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


WIRE CRIMPS

Perfect BLN plated brass crimps, to match the Raw49, Carbon49 and Blood49

 • 100 pieces/pack


Препорачуваме