КОНЕЦ ФИДЕР СУПЕРИОР

Шифра: 8970     Алтернативна шифра: 8970
  • 320 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TECTAN SUPERIOR FEEDER 300M

DESCRIPTION

• Sinking
• Super abrasion resistant
• Concealing brown color
• Parallel winding
• Low stretch


Препорачуваме