ПЛЕТЕНИЦА Р.Т ХИПЕР 8

ПЛЕТЕНИЦА Р.Т ХИПЕР 8

Шифра: 6225
  • 640 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HYPER 8-BRAID

• 8-braid construction
• No stretch
• High linear strength
• Superior knot strength
• High abrasion resistance


Препорачуваме