ПЛЕТЕНИЦА Р.Т ХИПЕР 4

ПЛЕТЕНИЦА Р.Т ХИПЕР 4

Шифра: 5746     Алтернативна шифра: 5746
  • 360 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HYPER 4-BRAID

• 4-braid construction
• No stretch
• High linear strength
• Superior knot strength
• High abrasion resistance


Препорачуваме