КОНЕКТОР ПЛ ТАИЛРУБЕРС 15ПАР

КОНЕКТОР ПЛ ТАИЛРУБЕРС 15ПАР

Шифра: 4516
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TAIL RUBBERS

Reduces tangles and secures the lead on lead clips

• Universal tail rubber for lead clips, reduces tangles and secures the lead


Препорачуваме