КОНЕКТОР ПЛ БРЗО МЕНУВАЧКА ОСМИЦА 15ПАР

КОНЕКТОР ПЛ БРЗО МЕНУВАЧКА ОСМИЦА 15ПАР

Шифра: 4536
  • 224 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 56 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HELICOPTER/SHOD QUICK CHANGE SWIVEL

• Quick Change sz8 Swivel with enlarged ring
• Fits perfectly with Prologic helicopter rig buffer
• The enlarged ring aids movement, rotation and rig mechanics


Препорачуваме