КЕПЧЕ/МРЕЖА ПЛ 42"

КЕПЧЕ/МРЕЖА ПЛ 42"

Шифра: 8477     Алтернативна шифра: 8477
  • 1 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CRUZADE LANDING NET HEAD KIT

• Mesh with arm and spread block spare kit
• Compatible with all landing net handles
• Reinforced nylon spread block.


Препорачуваме