КАРП СИСТЕМ АНТИТАНГЛЕ ЦРЕВО

КАРП СИСТЕМ АНТИТАНГЛЕ ЦРЕВО

Шифра: 5392
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CSAT - Tangle Sleeves

Boja: Maslinasto zelena
Pakovanje: 20 kom.


Препорачуваме