ЗАКАЧКА СГ СВИВЕЛ

ЗАКАЧКА СГ СВИВЕЛ

Шифра: 7568
  • 180 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SPIN SWIVLES

Perfect for quick change of spinners and plugs.

  • • 10 pieces/pack

S #8 22kg

M #6 26kg


Препорачуваме