ДРЖАЧ ЗА ТРСКА ПЛ - 2ком

ДРЖАЧ ЗА ТРСКА ПЛ - 2ком

Шифра: 3003     Алтернативна шифра: 3003
  • 320 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


BUTT KLINGER ROD REST

• Spring loaded butt rest
• Aluminum thread


Препорачуваме