ГУМЕН БОЖУР КОНУС ПЛ

ГУМЕН БОЖУР КОНУС ПЛ

Шифра: 8208     Алтернативна шифра: 8208
  • 190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TAIL RUBBERS

Reduces tangles and secure the lead on lead clips

 • Universal tail rubber for lead clips, reduces tangles and secures the lead

Long 15pcs


Препорачуваме