БУРГИЈА ТЕНКА ПЛ

БУРГИЈА ТЕНКА ПЛ

Шифра: 8210
  • 270 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TWISTING BAIT DRILL

  • • Bait drill with two part twisting handle
  • • Drills out hard baits

Препорачуваме