БУЗБАР КИТ ПЛ АВЕНГЕР СО ФУТРОЛА

Шифра: 8254     Алтернативна шифра: 8254
 • 2 290 ден
  Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


AVENGER ROD BUZZ BAR KITS & CARRYCASE

 • • High grade Aluminium
  • Black Anodised
  • Fully adjustable
  • Strong & Light weight
  • Compression fitted joints
  • 2 Rod buzz bars 18 & 23cm
  • 3 Rod buzz bars 36 & 42cm
  •Leg adjustment 20-34cm
  • Compact Carry bag with hang

Препорачуваме