БАНКСТИК ПЛ ТЕЛЕСКОПСКИ

Шифра: 8955     Алтернативна шифра: 8955
  • 280 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


AVENGER TELE BANKSTICK

DESCRIPTION

• High grade Aluminium
• Black Anodised
• Fully adjustable
• Precision torque screw
• Elongated points
• Strong & Light weight
• Compression fitted joints
• 3 Size options


Препорачуваме