ТОРБА Р.Т ЕВА О.Т.Т. M

Ron ThompsonШифра: 9005

Цена:
790 ден

Опис

O.T.T. EVA ACCESORIE BAG M 21.5X29X6CM

DESCRIPTION

O.T.T. EVA ACCESORIE BAG M
• EVA Base with clear PVC lid
• Oversized non-corrosive nylon zipper

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи