НОЖИЦИ ПЛ ЗА ПЛЕТЕНИЦА

PrologicШифра: 3268

Цена:
750 ден

Опис

PRO BRAID SCISSORS

• Very precise braid scissors
• Fine tunes your rigs
• Perfect for all mono and braided material

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи