ГУМЕН БОЖУР КОНУС ПЛ

PrologicШифра: 8208

Цена:
190 ден

Опис

TAIL RUBBERS

Reduces tangles and secure the lead on lead clips

 • Universal tail rubber for lead clips, reduces tangles and secures the lead

Long 15pcs

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи