ЗАКАЧКА ПЛ СВИВЕЛ

ЗАКАЧКА ПЛ СВИВЕЛ

Шифра: 8232     Алтернативна шифра: 8232

Prologic

  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HOOKBAIT SWIVEL

• Two sizes available
• M size to fit hooks from size 2 to 6 (depending on the hook)
• S size to fit hooks from size 6 to 10 (depending on the hook)
• Matt – non-reflective finish
• Ideal for Pop Up or balanced bait presentation.

Препорачуваме