Ново во Рибоцентар

Рибоцентар Скопје

Улица Букурешка Број 5

Пон - Пет 09:00-20:00

Сабота 09:00-16:00

Недела е неработен ден

Тел: 070/ 240 808

Локација


Рибоцентар Тетово

Улица Маршал Тито ББ
Комплекс ВИА

Пон - Саб 8:30 - 20:00

Недела е неработен ден

Тел: 044/33 03 03

ЛОКАЦИЈА