INTENZE TROUT AND PERCH STICK 6'7''/2.06M MF 2-8G 2SEC

INTENZE TROUT AND PERCH STICK 6'7''/2.06M MF 2-8G 2SEC

Шифра: 9594     Алтернативна шифра: 9594
  • 0 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.Препорачуваме