ЧУВАРКА ПЛ КАРП

ЧУВАРКА ПЛ КАРП

Шифра: 3299
  • 700 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


GREEN XL CARP SACK

• Silky soft fish friendly material
• Soft safe breath mesh corners
• High-vis poly ball string

120x80cm


Препорачуваме