ФОКС РАКАВИЦИ КАМО

Шифра: 8374     Алтернативна шифра: 8374
 • 1 650 ден
  Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CAMO THERMAL GLOVES

PRODUCT OVERVIEW

 • Warm, comfortable fishing gloves
 • Fox camo print
 • Adjustable wrist straps
 • Non-Slip silicone grip print
 • Micro fleece lining
 • Touchscreen compatible
 • Windblocking membrane
 • Shower resistant fabric

Препорачуваме