ФОКС ИГЛА ЗЕЛЕНА

ФОКС ИГЛА ЗЕЛЕНА

Шифра: 8313
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


EDGES™ MICRO NEEDLES

PRODUCT OVERVIEW

FINE NEEDLE
The Fine Needle is perfect for small boilies and particle baits.


Препорачуваме