ТРСКА СГ4 МЕДИУМ ГЕЈМ

Шифра: 7548     Алтернативна шифра: 7548
  • 6 390 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SG4 MEDIUM GAME

72205 7'1" 215CM FAST 7-23G ML 4SEC 125G 69CM
72206 7'1" 215CM MODERATE FAST 10-40G M 4SEC 133G 69CM
72207 8' 243CM MODERATE FAST 7-25G ML 4SEC 145G 76CM
72208 8' 243CM MODERATE FAST 12-45G M 4SEC 152G 76CM


Препорачуваме