ТРСКА СГ ПАРАБЕЛУМ ЦЦ

ТРСКА СГ ПАРАБЕЛУМ ЦЦ

Шифра: 5489
  • 6 940 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Savage Gear Parabellum CC

 

Length

Casting Weight

Sections

Action

279cm
34g
2 Medium Fast

Препорачуваме