ТРСКА СГ МПП2 СПИН

Шифра: 3095     Алтернативна шифра: 3095
  • 3 980 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


MULTI-PURPOSE PREDATOR2 SPIN

 

Length

Casting Weight

Sections

Transport Length

Weight

251cm

3-14g

2sec

130cm

131g

251cm

7-25g

2sec

130cm

139g

251cm

12-35g

2sec

130cm

146g

274cm

5-20g 2sec 140cm 165g

274cm

10-30g

2sec

140cm

176g

 


Препорачуваме