ТРСКА Р.Т ЕВП2 СЕАБАС

ТРСКА Р.Т ЕВП2 СЕАБАС

Шифра: 9074     Алтернативна шифра: 9074
  • 1 050 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


R.T. Evo2 SeaBass 11'-330/28-85g/1-3oz - 2sec

Light weight – Composite Seabass rod
Japanese EVA split handle
Graphite reel seat
High Quality , ex. Strong 3-legged guides


    Препорачуваме