ТРСКА ОКУМА ЦЕЈМАР МАТЧ

Шифра: 7947
  • 2 990 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


OKUMA CEYMAR MATCH

• Progressive action
• Quality cork and EVA handles
• Okuma quality graphite reel seat
• Light weight guide setting
• Supplied in quality rod bag13' 3.90M 5-20G 3SEC 237G 135CM
14' 4.20M 5-20G 3SEC 257G 145CM


Препорачуваме