ТРСКА ДАМ КОМБО ФАЈТЕР ПРО

ТРСКА ДАМ КОМБО ФАЈТЕР ПРО

Шифра: 9102
  • 2 750 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


DAM® FIGHTER PRO COMBO SPIN

57000 FIGHTER PRO COMBO SPIN 240/2 10/30 110CM 2 10-30G 227G 5+1 30FD/2+1BB 0.25MM


Препорачуваме