ТОРБА СГ СИСТЕМ БОКС

Шифра: 3901     Алтернативна шифра: 3901

Savage Gear

  • 3 690 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Model Specs Dimensions
System Box Bag M 3Boxes & PP Bags 20x40x29cm
System Box Bag L 4Boxes 24x47x30cm
System Box Bag XL 3Boxes + Waterproof Cover 25x67x46cm

Препорачуваме