ТОРБА Р.Т ЕВА О.Т.Т. С

ТОРБА Р.Т ЕВА О.Т.Т. С

Шифра: 9004     Алтернативна шифра: 9004
  • 420 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


O.T.T. EVA ACCESORIE BAG S 21.5X14.5X6CM

DESCRIPTION

O.T.T. EVA ACCESORIE BAG S
• EVA Base with clear PVC lid
• Oversized non-corrosive nylon zipper


Препорачуваме