СИЛИКОНЦИ СГ КУТИЈА 20ПАР

Шифра: 3096
  • 588 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 252 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CANNIBAL BOX KIT S

• 12 x Cannibal Shad (6,8 cm)
• 4 x Cannibal Shad curltail (8,4cm)
• 1 x Ball Jigheads (#1 - 4g)
• 2 x Ball Jigheads (#1 - 5g)
• 1 x Ball Jigheads (#1 - 7g)

CANNIBAL BOX KIT M

• 12 x Cannibal Shad (8cm)
• 4 x Cannibal Shad curltail (10cm)
• 1 x Ball Jigheads (#2/0 - 5g)
• 2 x Ball Jigheads (#2/0 - 7g)
• 1 x Ball Jigheads (#2/0 - 10g)


Препорачуваме