СИЛИКОНЕЦ СГ САРДИНА 8СМ 10ГР 2+1

Шифра: 4553
  • 256 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 64 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


THE 3D SARDINE

• 3D Scanned details
• Superb swimming action
• Ultra soft bodies
• Exposed jig hook
• Large bleeding eye


Препорачуваме