КОНЕЦ Р.Т ХИПЕР ЖОЛТ

Шифра: 8998
  • 220 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HYPER 4OZ NYLON SPOOLS

• Quality monofilament line
• Suitable for fresh and saltwater fishing
• High abrasion strength
• High knot strength


Препорачуваме