КЕПЧЕ СГ ТЕЛЕСКОПИК

Шифра: 5347
  • 3 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


PRO FOLDING RUBBER LARGE MESH LANDING NET

Pro Tele Folding Rubber Large Mesh Landing Net L (65x50cm)

Transport Length: 122cm/270cm


Препорачуваме