КАШИКА Р.Т СЕТ

КАШИКА Р.Т СЕТ

Шифра: 7581
  • 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TROUT PACK

• Lure kit for Trout and Perch
• Five catching colors
• Lure box included"

65416 3CM 3.5-4.5G MIXED 5


Препорачуваме