КАШИКА Р.Т ХЕРИНГ 8.7СМ 40ГР

Шифра: 7500
  • 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HERRING NL

• Non-lead Lures
• Erratic motion pattern
• Long Casting
• Holographic finish
• Strong UV colors
• Perma steel finish on hooks


Препорачуваме