КАШИКА Р.Т ХЕРИНГ

Шифра: 7478     Алтернативна шифра: 7478

Ron Thompson

  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


FAT HERRING

• Long Casting lure
• Erratic motion pattern
• Holographic finish
• Strong UV colors
• Perma steel finish on hooks

    Препорачуваме