КАШИКА Р.Т СЕТ

КАШИКА Р.Т СЕТ

Шифра: 7579
  • 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TROUT PACK

• Lure kit for Trout and Perch
• Five catching colors
• Lure box included

58226 Mixed 2-4g Mixed


Препорачуваме