КАШИКА Р.Т СЕТ

КАШИКА Р.Т СЕТ

Шифра: 7582     Алтернативна шифра: 7582
  • 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TROUT PACK

• Lure kit for Trout and Perch
• Five catching colors
• Lure box included"

65418 4-5CM 5-8G MIXED 5


Препорачуваме