КАШИКА СЛИМЛИНЕ Р.Т 28ГР 3ком

КАШИКА СЛИМЛИНЕ Р.Т 28ГР 3ком

Шифра: 3909
  • 340 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SLIMLINE V2 KIT

All round lures for fresh- and saltwater fishing.


Препорачуваме