КАЛАП ЗА МЕТОД ГОЛЕМА

Шифра: 8695     Алтернативна шифра: 8695
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


AS KALUP ZA METHOD HRANILICU VELIKA

Kvalitetna i izdrživa modla za fider veliku AS hranilicu.

Ribolovačka oprema, Proizvođač: AS Obrenovac, Zemlja porekla: Republika Srbija


Препорачуваме